Img_8971-min - v2

30 juli 2021

DODEHOEKSPIEGEL

Mensen bellen mij niet voor een antwoord. Ze bellen mij voor een scherpe vraag. Om vanuit een ander perspectief naar zichzelf te kunnen kijken. Zo komt het antwoord dat in jezelf verscholen ligt, naar boven. En vervolgens luister ik, naar jouw antwoord. Ik bak geen zoete koekjes en spreek klare taal. Met een groot hart, diep vertrouwen en droge humor bied ik je een veilige plek. Een plek waar jij welkom bent. Met heel je hebben en houden.

Lees verder

Diploma

8 juli 2021

TOT OP DE BODEM

Vorige week heb ik, na twee pittige examendagen, met trots mijn diploma voor Transformatief Coachen mogen ontvangen. Met zekerheid durf ik dan ook te zeggen dat mijn voorgevoel volledig juist was. Werken vanuit de oorsprong heeft mij laten zien hoe je trauma’s, blokkades en andere imprints kunt ontwortelen. Als er iets niet lekker loopt in je huidige leven, en dit kan zich al uiten in kleine dagdagelijkse zaken, dan kan je dit vrijwel altijd herleiden naar je jeugd, je familiesysteem, of misschien nog wel verder terug in de tijd.

Lees verder

Img_9085

22 juni 2021

HET WOUD VAN HET LEVEN

Je kent je eigen handleiding niet. Het kaartje met aanwijzingen is bij de geboorte niet bijgeleverd. Daarvoor heb je een heel leven gekregen. Een heel leven om je te herinneren wie je bent en waar je gelukkig van wordt. De handleiding is namelijk wel aanwezig, maar die ligt vaak diep verborgen in jouw onderbewuste, jouw binnenwereld. Je hebt hem op te duiken, te ontrafelen en van daaruit kan je delen met jouw omgeving wie je echt bent. Wat zal dat je brengen? Wat krijgen we dan te zien?

Lees verder

Img_9319

4 juni 2021

GROEIEN EN BLOEIEN

Ik blijf mij verwonderen over de hoeveelheid coaching die je krijgt in je leven. Zichtbare en onzichtbare begeleiding. Hoe pittig de lessen ook voor je kunnen zijn, ook als deze zich manifesteren in mensen of ervaringen, je mag er vanuit gaan dat dit niet zomaar is. Vaak denken we dat we onszelf hier alleen doorheen moeten slaan of worstelen. Zelf heb ik dat ook lange tijd gedacht. Dit kwam voort uit schaamte, onzekerheid en imprints.

Lees verder