Img_8875

HAAR
VERHAAL

Leontien is geboren met alles erop en eraan. Haar is nooit gevraagd om echt te kijken, dat deed ze gewoon. Luisteren kon ze als de beste, stil zijn was ze ook graag, maar het liefst ging ze naar het bos waar zij opgroeide en zonder plan zien wat ze tegenkwam. Totdat ook zij meeging in de maalstroom van iedere dag, het ritme en de gewoontes van haar omgeving. Haar gevoeligheid nam af en haar scherp zien en horen werd minder. Totdat de alarmbellen in haar lichaam zo hard riepen dat ze eens naar zichzelf moest gaan kijken, ging er een lampje branden.

Vline-zwart

HAAR BEWUSTZIJN WERD AANGESPROKEN EN ZE WIST WAT HAAR TE DOEN STOND.

Haar bewustzijn werd aangesproken en ze wist wat haar te doen stond. Haar kracht inzetten en andere mensen helpen om echt te zien. Niet alleen zien door je ogen te gebruiken, maar zien met alles wat je in je hebt.

Ze ging aan de slag als coach binnen een commerciële organisatie, begeleide beginnend coaches en gaf leiding aan een team. Haar focus lag altijd op het benutten van het potentieel en het zien van kansen om te groeien. Ze zag ook hoe moeilijk het soms is om alle pijlers in een organisatie in balans te houden, met als grootste uitdaging de betrokkenheid van het menselijk kapitaal.


Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen handelen en doen; dat is waar zij voor staat. En zo voegde ze de daad bij het woord. Ze sloeg haar vleugels uit en daar was De Ontwikkelaar; een plek om te pionieren en anderen te helpen als ze even door de bomen het bos niet meer zien.

De Ontwikkelaar helpt individuen, teams en organisaties hun potentieel te zien, te ontdekken en in te zetten. Door te kijken naar alles wat er al is, in plaats van altijd maar nieuwe dingen toe voegen. Door echt te kijken kan je verrast worden en is de oplossing vaak heel dichtbij.

Ze droomt groots, maar houdt het ook graag overzichtelijk. Alleen als je echt kijkt, zie je wat er allemaal is. Als je dit doet, weet je wat er voorhanden is, zie je vooruit en kan je koers bepalen. Niet alleen als individu, maar ook als team en organisatie. Kijken kan je altijd al, maar echt zien doe je niet alleen met je ogen. Soms ben je het verleerd, De Ontwikkelaar helpt je dit weer terug te vinden.

De Ontwikkelaar is een realistische idealist en ze wil impact maken met het werk dat zij doet. Kleine stapjes binnen haar krachtenveld, die beweging brengen in jouw proces of inzicht geven in een verandering binnen jouw team of organisatie zodat je klaar bent voor een volgende stap.

Vline-zwart

WAT KENMERKT DE ONTWIKKELAAR?

Ze werkt doortastend, heeft een scherp oog en een vooruitziende blik.
Ze ziet wat er nodig is, brengt inspiratie en werkt verhelderend.
Ze doorgrond de zaak en komt tot de essentie. Met als resultaat dat er ruimte ontstaat voor creativiteit waarbij het grote plaatje inzichtelijk wordt gemaakt en er daadwerkelijk beweging wordt gecreëerd.

Ik wil aan de slag!