Img_9307

22 januari 2021

OVEREIND BLIJVEN

Omvallen, zo noemde ik het op mijn 28e. En hoogstwaarschijnlijk was dit niet de eerste keer in mijn leven. Toch was dit de meest zichtbare variant. Geconditioneerd met woorden als sterk zijn, doorzetten, niet opgeven, je kan het. Met sterk ogende mensen in mijn omgeving. Maar ook de manier waarop ik naar mezelf keek. Ik kan toch niet omvallen? Laat anderen dat maar doen, dan kan ik er voor ze zijn.

Lees verder

Img_9217

19 januari 2021

Worteltrekken

In mijn praktijk werk ik veel met mensen die het naar de standaarden van onze maatschappij ogenschijnlijk goed voor elkaar hebben. Keurig in de pas. En toch houden ze dat ergens niet vol. Ze kloppen bij mij aan om helderheid te krijgen in hun zijn; waarom ze zich gedragen zoals ze zich gedragen, waarom ze zichzelf voelen zoals ze zich voelen en waarom hun hoofd maar overuren blijft draaien.

Lees verder

Img_9085

20 maart 2019

Lef, vertrouwen en doe-kracht deel 3

De ingrediënten uit de Ontwikkelformule© worden in een drieluik verder uitgediept en toegelicht. In het 3e en tevens laatste deel zal doe-kracht aan bod komen. Wat betekent dit woord nu precies en waarom is doe-kracht zo belangrijk om uiteindelijk te kunnen ontwikkelen?

Lees verder

Img_9217

13 maart 2019

Lef, vertrouwen en doe-kracht deel 2

De ingrediënten uit de Ontwikkelformule© worden in een drieluik verder uitgediept en toegelicht. In het 2e deel zal vertrouwen worden besproken. Wat betekent dit woord nu precies en waarom is vertrouwen zo belangrijk om uiteindelijk te kunnen ontwikkelen?

Lees verder