Img_8971-min - v2

26 februari 2021

DANSEN DOOR
HET LEVEN

Hoe voelt het als jij danst door het leven? Wat ben jij dan aan het doen? Waar bevind jij je? Door wie laat jij je omringen? Waar draag jij aan bij?

Ik heb sinds kort een nieuwe business; ik heb een dansschool geopend. Een dansschool waarin ik mensen (opnieuw) leer te dansen door het leven. Terwijl ik dit type krijg ik een grote glimlach op mijn gezicht en vullen mijn ogen zich met tranen van ontroering. Sinds een paar maanden hoor ik mijn hart fluisteren. Alsof het mij iedere dag opnieuw probeert wakker te maken. Beweeg, beweeg, beweeg…

Sinds begin vorig jaar ben ik mij bewust van het feit dat ik uit de coulisse mag stappen en op het podium van mijn eigen leven mag gaan staan. En daar mag gedanst worden. Hoe heerlijk is dat. Mijn belangrijkste waarden in dit leven zijn: liefde, lol, vertrouwen en vrijheid. Precies die vier dingen helpen mij naar het podium toe te bewegen. Te vertellen wat ik te vertellen heb, te doen wat ik te doen heb en te laten zien wat ik in huis heb.


Vline-zwart

Ik zou graag
iedereen willen
zien dansen

Waar ik lang heb gedacht dat ik daar niets te zoeken had, voel ik dat de magnetische kracht van het podium mij opnieuw aantrekt. Ik ken het podium van dichtbij, ik ben er al geweest. In mijn kinderjaren en later ook op de middelbare school stond ik een paar keer per jaar op een groot podium. Zaallicht uit en dan ging, als vanzelf, mijn eigen spot aan. Ik durfde mezelf daar te laten zien, door vrijuit te dansen, zingen en presenteren. Stralend en vol geloof dat ik heel goed was in wat ik deed.

Dat gevoel heb ik opnieuw ontdekt in mezelf en dit gevoel wordt steeds sterker. Ik zou graag iedereen willen zien dansen. Iedereen op zijn eigen manier, op zijn eigen muziek en met zijn eigen verhaal. Dat we met elkaar mogen aanschouwen; welke verhalen jij te vertellen hebt en dat we van elkaar mogen genieten. Ons kunnen laten inspireren en elkaar kunnen ontmoeten.

Kom jij bij mij op dansles? The floor is yours!

Leontien Borst | De Ontwikkelaar

+31 (0)619937499| leontien@de-ontwikkelaar | www.de-ontwikkelaar.nl

Deel dit artikel